Održan 13. Event klub u prostorijama HUB385 – mjesto gdje se stvara budućnost. HUB385 s pravom može biti ponosan na sebe – inovativni prostor koji koriste inovativne tvrtke i njihovi zaposlenici sve češće je mjesto gdje se održavaju zanimljiva okupljanja i konferencije inovativnih sadržaja. Sretni smo da je i naš 13. Event klub održan baš ovdje!

Nakon 12. Event kluba koji je zasjao u novom formatu i bio izuzetno uspješan, rekla sam da ću zaključke o uspješnosti novog koncepta donositi nakon trećeg događanja u lipnju. Ali, vjerujte mi da smo na dobrom putu. Zadovljna lica domaćina, gostiju i izlagača koji me pitaju kada je slijedeći Event klub su mi skroz dobar pokazatelj. Zapravo mi je nemoguće odrediti da li gosti dolaze radi druženja, novih lokacija, zanimljive ponude izlagača ili zanimljivih priča naših gostiju. Ili možda nisu važni sastojci nego cjelina?

Naš gost, gospodin Karlo Matić, TEDxZagreb licensee & curator sa nama je podijelio dugogodišnje iskutvo organizacije velikih događanja kao što je Cest is d’Best, novogodišnji koncerti na trgu kao i svoj zadnji projekt kojem se posvetio u potpunosti: TEDx Zagreb događanju koje će se održati u Lisinskom 15.05. ove godine. To nas je dovelo do druge važne teme, a to su licencirana događanja, ishodovanje licence, pravila, greške. Ova tema je povukla i temu angažiranju volontera, benefiti, izazovi, edukacija, zakonske odredbe. Kroz ovaj zanimljiv razgovor nam je gospodin Matić iznio još puno korisnih detalja o posebnim prijavama segmenata na događajima (regulacija prometa, vatromet, pratnja, sigurnosna prethodnica), angažiranja javnih službi (npr. policije) na događanjima, o protokolarnim događanjima itd, itd.

Iako je naš gost imao još puno zanimljivih tema, ipak smo mikrofon prepustili gospođi Debori Petrović koja je prezentirala ponudu Importanne resorta iz Dubrovnika koji se par dana ranije okitio još jednim prekrasnim hotelom Royal blue 5* s jedinstvenim bazenom na krovu hotela.

Gospodin Adem Braco Suljić je iskazao nezadovoljstvo činjenicom da nam poslije prekrasnih slika s prethodne prezentacije treba zaokupiti pažnju pričom o tehnologiji. Ipak je uspio na zanimljiv i jednostavan način predstaviti beacon tehnologiju, svjetionike u magli digitalnih informacijate, koji nam pomažu privući širu publiku našim proizvodima na velikim prostorima kako što su sajmovi.

Velik dio publike je prvi put bio u HUB385 centru pa ih je Sven povela u obilazak svih dvorana koje HUB385 nudi.

Druženje se nastavilo i nakon službenog dijela programa, a gosti su se u ugodnom ambijentu i ležernoj atmosferi mogli upoznati sa zanimljivom ponudom izlagača na ovom Event klubu: Importanne resort, Bolja ideja, studio Marcela, Digitalne karikature, Proteam, AS kongresni servis.

Ovim putem zahvaljujem svim gostima na dolasku, izlagačima, domaćinima i suradnicima koji su sudjelovali u realizaciji još jednog uspješnog Event kluba.