Radionice

Što se sve u šumi skriva?

Ljetna radionica o suočavanju sa strahovima
08. srpanj 2018.

Pametna MICE nabava novi termin

23. listopad 2018.

Izrada internet marketing plana

03. listopad 2018.

Što kažu naši gosti i domaćini

U ime Palace Hotela Zagreb željela bih se zahvaliti Eventklubu koji je u našem hotelu organizirao svoje događanje. Iznimno nam je drago što smo imali čast ugostiti kako Vas, tako i polaznike ovog divnog događanja. Nadamo se uspješnoj daljnjoj suradnji između Palace Hotela i Event Kluba!

Matea Badanjak, Palace hotel Zagreb, Marketing Assistant

Meni je zaista bilo jako ugodno. Sa većinom uzvanika sam popričala i razmijenila kontakte. Svi su bili jako susretljivi i vrlo su lijepo reagirali na akvarij. Bilo su mi i druge prezentacije zanimljive, posebice organizacija Snježne kraljice. Kontakte koje sam ostvarila će mi zasigurno dobro doći u daljnjem poslovanju. Već sam kontaktirala gosp. Zorana iz Bolje ideje za jednu ponudu. A ima i par naznaka da bi jedno dva kontakta mogli organizirati kod nas kongres ili druženje svojih zaposlenika. U svakom slučaju, bila je to čista win-win situacija.

Ivana Kaleb Vuletić, dipl.oec., Voditeljica službe za Marketing, Javna ustanova AQUATIKA - SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC

Najljepsa hvala na svemu, drago mi je da smo se upoznale, bilo je lijepo druziti se na evetu i upoznati sve vas,vjerujem da ce biti i rezultata jer sve sto radimo sigurno donosi rezultat. Danas sam bas dogovorila sa g. Karlom suradnju u Lisinskom :)
Veselim se i svim nasim buducim suradnjama!

Jadranka Pezo, Studio Marcela

Saznajte sve informacije