test kviz

 

Lijep pozdrav kvizoljupcima!

Neki od vas su mi rekli da najviše u newsletteru otvaraju kviz pa smo za njih kviz produžili na 10 pitanja.

Pravila ostaju ista, kviz možete ispunjavati više puta, a u bubanj za nagrade ulaze oni s 100% točno odgovorenih pitanja. Kviz možete ispunjavati do kraja veljače, točnije do 28.02.2022. nakon čega ćemo organizirati izvlačenje. Sretni dobitnici biti će objavljeni u našem newsletteru.

Nagrade za ovaj kviz su dva paketa: kaša, šalica + kišobran by Lenovo koje možete podići na dogovorenoj adresi ili po dogovoru.

Želimo vam dobru zabavu!

Ime i prezime
Email
1. Kao mlad i nepoznat krojač izumio je vjetrootpornu i nepromočivu, iznimno otpornu tkaninu. Od nje su britanskim oficirima radili čuvene trenchcoat ogrtače. Najpoznatiji maneken bio mu je Humphrey Bogart u Casablanci. Krojač ( ne i stilist ) je:
2. Švapski Metzingen najprije je oblačio njemačku vojsku, a poslije rata kolijevka je koje tradicionalne klasične modne marke posebno omiljene među poslovnim ljudima:
3. "Pravim ružnu odjeću od ružnih materijala, "bed taste" čak , koja ipak na kraju dobro izgleda" izjavila je koja poznata autorica slavne najlonske torbe?
4. Ameri uvijek furaju neki svoj film, pa tako njihova veličina odijela 42 odgovara našem europskom
5. Košulja i sako. Traperice i kratke hlače su isključeni. Ukratko, to je:
6. Koju čuku je Charles Lindberg nosio na čuvenom letu preko Atlantika ?
7. Greta Garbo je od njega naručila 70 pari istih cipela u različitim bojama. Nosile su ga Eva Braun i Evita Peron, Stvorio je atraktivnu ( i ubojitu ) "stiletto" cipelu. Slavni napolitanac je:
8. Henry Poole, H. Hinterman, Gievers & Hawkes samo su neke od čuvenih krojačkih radionica smještenih u kojoj ulici londonske četvrti Mayfair ?
9. Skupocjeni moher je tkanina izrađena od dlake koje životinje:
10. Stilski najformalnije engleske muške cipele nose naziv po slavnom univerzitetu:

Jeste li se zabavili i naučili nešto novo?

Autor naših kvizova je Marijo Rakić, a uz njega i ja naučim nešto novo.

U našem newsletteru možete očekivati sretne dobitnike. Prijavljeni ste na primanje naših newslettera?

Srdačno vaši
Event klub ekipa