Poslovni turizam

Poslovni turizam ili kongresni turizam su organizirana događanja za sudionike koji obavljaju posao van svojeg stalnog mjesta rada ili boravka, najčešće sa svrhom razmjene poslovnih informacija. Kako bi to mogli ostvariti potrebna im je neka dodatna infrastruktura nego odmorišnim gostima.

Na nama organizatorima je da im to omogućimo. Naš zadatak je biti informiran kako bismo u kratkom roku donijeli ispravu odluku o izboru lokacije, na vrijeme rezervirali lokaciju i cijeli niz odgovornih zadaća kako bi događanje proteklo bez zastoja i na viskom nivou.

BESPLATNO PREUZIMANJE

U potrazi ste za idejom i lokacijom za vaš slijedeći event?

Odlično, u ovim katalozima možete potražiti inspiraciju i najbolju ponudu za vaš slijedeći event.

EK MEETING & INCENTIVE GUIDE

Guide for event organizers in Croatia & Slovenia

ŽELIM KATALOG

Katalog u pripremi

Dolazi uskoro

Katalog u pripremi

Dolazi uskoro

U vječnoj potrazi za novim idejama

Kada raspolažemo sa zanimljivijim informacijama puno je lakše složiti kreativnu ideju. Svjedoci smo otvaranja velikog broja novih hotela, unapređuju se postojeći, otvaraju se novi restorani i zanimljivi zabavni sadržaji. Nude se tehnološke usluge koje do jučer nisu postojale.
Kako biste bili informirani pratite našu web stranicu ili još bolje, prijavite se na naš newsletter pa će informacije stizati direktno u vaš Inbox.

Baš mi to nedostaje

Tko ne voli popuste?

Ovdje se mogu naći razni popusti na smještaj, prvu kupovinu, zanimljive pakete usluga, ulaznice i slično. Posebne ponude će utjecati na planirani budget i možda osloboditi mjesto za neku dodatnu uslugu.
Informacije o posebnim ponudama šaljemo u vaš inbox pa se potrebno prijaviti na naš newsletter.

Obožavam popuste!

Upoznajte nešto novo i uvjerite se sami

Prije nego se odlučite za određenu lokaciju za vaš event važno je da budete sigurni da infrastruktura odgovara vašim potrebama i da će moći zadovoljiti vaše zahtjeve. Nama kao profesionalnim organizatorima je u opisu posla obilaziti nove lokacije, a i sami pružatelji usluga nas zovu da se pohvale svojim novih hotelom, restoranom, izletom. Želite li i vi poći s nama? Ponekad se nađe slobodno mjesto pa se možete pridružiti.
Poziv možete očekivati u inbox ako ste se prijavili na newsletter, a naša zapažanja ćemo objaviti na web stranicama.

Pišite nam eventklub@jagma.hr

KVIZ

Jeste li vi organizator evenata?

Networking je super

I na kraju vas pozivamo na naša druženja, na slijedeći Event klub gdje se družimo, otkrivamo tiha znanja drugih organizatora, sakupljamo informacije na mini sajmovima od dobavljača. Od tuda je sve krenulo i zadržalo se kroz Ne propustite naše slijedeće druženje