U potrazi ste za novom lokacijom za slijedeći event? Na sat vremena od Zagreba? Zašto to ne bi bio boutique hotel Atlantida u Rogaškoj Slatini? Proveli smo dan u Rogaškoj Slatini i u društvu ljubaznih domaćina iz hotela Atlantida obišli zanimljivosti. Slijedi nekoliko razloga zbog kojih ova kombinacija može biti odličan izbor za vaš sastanak ili incentive.

Na sat vremena od Zagreba Zagreb je Rogaškoj bliži od Ljubljanje, 89 km. Ne treba vam vinjeta, ako idete preko Krapine. Normalna brzina i prelazak granice – sat vremena s polaskom iz Španskog. Isprobano. Veći dio se vozi po autoputu. Tamo ne možete pogriješiti.

Boutique hotel Atlantida 5* Ovo je novosagrađeni hotel, a mene se dojmila sala za doručak s tri staklene stijene i pogled na šumu. 76 ugodnih soba, welness, mali zatvoreni bazen i što je za ovu priču najzanimljivije  kongresnu dvoranu za 80-100 osoba i svom pripadajućom opremom. Parking i garaža. Izdvojeni restoran za ručak s izlaskom na vanjskom terasu. Pitali smo za cijene, iako ovise o veličini grupe i broju noćenja, zvuče prihvatljivo.

Ima li još nešto zanimljivo? Odmah uz hotel se nalazi Anin dvor, muzej Rogaške Slatine sa više izložbi: Staklarska i grafička zbirka, parkovna zbirka, zbirka vode, zbirka potpisa i druge. Laganom šetnjom možete doći do Pivnice. Nemojte se iznenaditi kada na ulazu dobijete kriglu, a iz fontana se u neograničenim količinama možete napiti mineralne vode, Donata Mg. Mi smo poslije uživali u šetnji kroz prekrasno uređen gradski park.

I odrasli se vole igrati Na par kilometara od Rogaške se nalazi Rogatec, a u njemu Muzej na otvorenom (Muzej na prostem) i dvorac Strmol. Muzej podsjeća na etno selo Kumrovec što ovdje ne skrivaju. Kako su živjeli naši stari uz priču vodiča, u brižno uređenom okolišu. Za grupe su osmišljeni razne radionice koje se mogu izvoditi kao team building programi. Radi se o radionicama pečenja kolača, keramičarskoj i plesnoj radionici, možete se okušati u pletenju košara ili izradi frula.

Goste ne puštaju gladne U dvorcu možete dobiti poslužen ručak ili večeru na specifičan način: predjelo u jednoj dvorani, a nastavak u drugim dvoranama. Jedna od lokacija je crna kuhinja u kojoj smo našu finu juhu od gljiva jeli drvenim žlicama.

Iako ovo nije bio kraj priče ja ću ovdje završiti. Nama je posjet Atlantidi bio izuzetno zanimljiv i znamo još par zanimljivosti koje smo ostavili za otrivanje slijedeći put. Hoćete li i vi s nama?

Ako smo vas zainteresirali, ali ne znate od kuda bi krenuli pišite nam, mi ćemo vas uputiti dalje eventklub@jagma.hr


U suradnji s boutique hotelom Atlantida, Event klub vas vodi u organizirani posjet i upoznavanje hotela te zanimljivim sadržajima grada Rogaške Slatine.

Želja nam je predstaviti hotel Atlantida kao event venue. Kao podloga zanimljivom sadržaju kojeg vaš event nudi, mi smo se potrudili ponuditi i kvalitetnu lokaciju i raznolike dodatne sadržaje kako bi se vaši gosti što ugodnije osjećali.

Kome je upućen ovaj poziv?
Poziv na upoznavanje s hotelom Atlantida i Rogaškom Slatinom namijenjen je osobama koje su u svojim firmama zadužene za organizaciju poslovnih događanja te im je Rogašaka Slatina zanimljiva kao lokacija za buduća događanja.

Detalji obilaska
Datum: 25.05.2018.
Za vas smo organizirali jednodnevni obilazak s organiziranim prijevozom iz Zagreba. Polazak iz Zagreba bi bio u 07:30 na dogovorenom mjestu. Po dolasku u hotel Atlantida gdje nas čeka doručak upoznat ćemo se s ponudom hotela nakon čega slijedi obilazak muzeja Anin dvorac, lječilišnog parka i pivnice prirodne mineralne vode Donag MG, posjet Muzeju na otvorenom (team building), posjet dvorcu Strmol gdje ćemo i ručati. Opcija je ostanak u hotelu te posjet saunama i bazenu (po dogovoru). Polazak za Zagreb u popodnevnim ili večernjim satima.

Što vam pruža boutique hotel Atlantida?
Hotel raspolaže sa 61 dvokrevetnom sobom te konferencijskom dvoranom. Od ostalih prednosti bi istakli mirno okruženje, kvalitetnu kuhinju koja se bazira na sezonskim namirnicama te vrhunski dizajn.

Prijave za naše putovanje šaljite na našu mail adresu eventklub@jagma.hr i imajte na umu da je broj mjesta ograničen.

 

Ana Rakić
eventuša