Klub za novu generaciju organizatora evenata

Organizacija evenata stavlja pred organizatore nove izazove. Na turističkoj sceni se profilirala kvalitetna MICE ponuda, eventi idu virtualno, a poznavanje digitalnog marketinga je postao imperativ. Informacija je sve više, posao organizacije sve zahtjevniji.

Event klub se počeo održavati 2014. godine i krajem 2018. godine ćemo proslaviti 20 održanih Event klubova.

 • 06.03.2019.

  Team building ili Family Day
  Lokacija: Hotel Academia
 • 25.09.2019.

  Papar i sol
  Lokacija: TBD
 • 27.03.2019.

  Izazovi u organizaciji poslovnih događanja
  Radionica
 • 20.11.2019.

  Event klub party
  Lokacija TBD
 • 24.04.2019.

  Neki novi klinci
  Lokacija: TBD
 • Zašto?

  Zato da više ne budete sami.
 • O čemu se tu radi?

  O edukacijama, druženju, razmjeni iskustava i networkingu.

Koji su benefiti povlaštenih organizatora?

1. Ušteda kroz aktualne MICE ponude od dobavljača iz Event klub kruga
2. Učite, inspirate se i družite na Event klub doručku
3. Promovirate svoj event ili uslugu bazi organizatora Event kluba
4. Besplatni ulaz na Event klub događanja kroz godinu

Povlašteni organizatori mogu biti osobe, firme ili udruge koje redovito godišnje organiziraju evente, sa prethodnim iskustvom i godišnjom projekcijom evenata te imaju utjecaj na njihovu realizaciju.
Možete nam se priključiti i ukoliko ste student ili nakon studija želite steći iskustvo.

Godišnja članarina iznosi 400 Kn

Prijavi se

Zanima nas i vaša priča

Pozivamo vas da nam pošaljete i vlastita iskustva koja na nekim od naših događanja možemo podijeliti s ostalim kolegama. Na primjer na Zelenom doručku, networking breakfastu.
Sudionici panel diskusija na Event klubu mogu biti: stručni ili tehnički organizatori konferencija, sajmova, sportskih događanja. Stručnjaci za pojedine segmente organizacije evenata: oprema, marketing, prijevoz, hrana i piće, zabava, izleta, turističke zajednice i sl. Sugovornici na Event klubu dijele svoja iskutva ili znanja s gostima, a dodatni benefit mogu biti i povratne informacije publike i osobna promocija i promocija samog događanja.

Javite nam se

Postanite domaćin

Event klub se organizira na mjestima koja su potencijalno interesantna organizatorima. Gosti se na ovaj način mogu najbolje upoznati s ponudom pojedine lokacije. Domaćin se na početku druženja predstavlja osobno i gostima usmeno ili u pisanom obliku predstavlja svoju ponudu.

Zatražite uvjete

Koncept Event kluba

17:00 – 18:00 B2B radionice s dobavljačima u event industriji
18:00 – 19:00 Case study
19:00 – 21:00 Networking

Srijedom, na nekoj od atraktivnih lokacija, 3 puta godišnje + Event klub party + Jedan dan bez stresa u svibnju

Promovirajte se na Event klubu

Ukoliko imate proizvod ili uslugu koja može biti interesantna organizatorima evenata ovo je idealna prilika za vašu promociju. Event industrija je u stalnom porastu. Pod eventima smatramo cijeli raspon događanja od poslovnih ručkova, seminara, incentiv putovanja do konferencija i kongresa. Imajte na umu da će publika biti dovedena vama te da ćete se moći uživo predstaviti.

Zatražite uvjete

Što kažu naši gosti i domaćini

U ime Palace Hotela Zagreb željela bih se zahvaliti Eventklubu koji je u našem hotelu organizirao svoje događanje. Iznimno nam je drago što smo imali čast ugostiti kako Vas, tako i polaznike ovog divnog događanja. Nadamo se uspješnoj daljnjoj suradnji između Palace Hotela i Event Kluba!

Matea Badanjak, Palace hotel Zagreb, Marketing Assistant

Meni je zaista bilo jako ugodno. Sa većinom uzvanika sam popričala i razmijenila kontakte. Svi su bili jako susretljivi i vrlo su lijepo reagirali na akvarij. Bilo su mi i druge prezentacije zanimljive, posebice organizacija Snježne kraljice. Kontakte koje sam ostvarila će mi zasigurno dobro doći u daljnjem poslovanju. Već sam kontaktirala gosp. Zorana iz Bolje ideje za jednu ponudu. A ima i par naznaka da bi jedno dva kontakta mogli organizirati kod nas kongres ili druženje svojih zaposlenika. U svakom slučaju, bila je to čista win-win situacija.

Ivana Kaleb Vuletić, dipl.oec., Voditeljica službe za Marketing, Javna ustanova AQUATIKA - SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC

Najljepsa hvala na svemu, drago mi je da smo se upoznale, bilo je lijepo druziti se na evetu i upoznati sve vas,vjerujem da ce biti i rezultata jer sve sto radimo sigurno donosi rezultat. Danas sam bas dogovorila sa g. Karlom suradnju u Lisinskom :)
Veselim se i svim nasim buducim suradnjama!

Jadranka Pezo, Studio Marcela

Prijava na newsletter

Zahvaljujemo što ste posjetili našu stranicu sa željom za novim informacijama iz poslovnog turizma.