Sigurni ste da želite biti event planer tj. organizator događanja?

Prema jednoj američkoj analizi posao event planera zauzima visoko 5. mjesto na listi stresnosti odmah poslije poslova vojnika, vatrogasaca, pilota, policajaca i reportera. Ovaj posao je dinamičan, kreativan, ali zahtijeva vrijeme za kvalitetnu organizaciju. Ako ste se odlučili za ovaj posao, samo hrabro. Event klub je pokrenut s idejom da razmijenimo iskustva i obogatimo vašu bazu podataka.

Možda će nam zajedno biti lakše

Bilo da se poslovima organizacije u svojem poduzeću bavite kao poslovna tajnica, voditelj ureda, u svom marketing ili HR odjelu, kao product manager, kao trener ili to radite profesionalno u PCO putničkoj agenciji, event ili marketing agenciji jedno nam je svima zajedničko:
preuzimamo odgovornost za svoj event, za planiranje, budget i realizaciju našeg projekta.

KVIZ

Jeste li vi organizator evenata?

Pridružite nam se na sljedećem Event klubu

Event klub se razvija od svojih početaka u jesen 2014. godine i stalno nadopunjuje novim idejama.

Okupljamo se četiri puta godišnje na Event klubovima, u veljači, travnju, rujnu i studenom, prvenstveno u popodnevnom terminu od 17 sati. Okupljamo se svaki put na drugoj potencijalnoj event lokaciji. Još nisam otkrila o čemu to ovisi, ali okupi nas se od trideset do sto.

Svaki puta smo u potrazi za „tihim znanjem“ naših gostiju koji su stručnjaci u nekom području interesantnom nama organizatorima kroz zanimljivu panel diskusiju. Ukoliko niste mogli sudjelovati na našim stranicama možete pročitati najvažnije zaključke ili poslušati podcast koji se trudimo svaki put snimiti.

Jedan proljetni i jedan jesenski Event klub su i mini sajmovi sa izlagačima iz Hrvatske i Austrije pa na njima možete održati B2B sastanke ili predstaviti vašu ponudu.

Možda vam se čini dobrom idejom

– Dobiti ideju za slijedeći event – neprocjenjivo
– Vidjeti se s kolegama i upoznati nove – nezamjenjivi networking
– Prikupite informacije o zanimljivoj ponudi, upoznajte „uživo“ svoje dobavljače – ljudi rade s ljudima, a ne firmama
– Naučiti iz iskustava drugih organizatora, čuti „tiho znanje“ – ne morate učiti samo na svojim greškama, svi ih radimo
– Obogatiti svoju bazu podataka – osnovni alat organizatora

"U ime Palace Hotela Zagreb željela bih se zahvaliti Eventklubu koji je u našem hotelu organizirao svoje događanje. Iznimno nam je drago što smo imali čast ugostiti kako Vas, tako i polaznike ovog divnog događanja. Nadamo se uspješnoj daljnjoj suradnji između Palace Hotela i Event Kluba!"

— Matea Badanjak, Palace hotel Zagreb, Marketing Assistant

Kako nam se pridružiti?

Sve najnovije informacije možete naći na našim web stranicama, a ako želite biti informirani o našim budućim aktivnostima najbolje je da se se prijavite za primanje našeg newslettera.

Kroz newsletter ćete biti informirani o našem kvizu, studijskim putovanjima, aktualnim ponudama I dobiti pozivnicu za nezaobilazne Event klubove.

Što bi vam još moglo biti interesantno?

Otkrila sam da mi puno znači širenje informacije o Event klubu, pa je jedna od zadaća Event kluba širiti informacije o vašim događanjima kroz našu bazu.

Na našim stranicama ste mogli vidjeti zanimljive članke drugih organizatora o nekom segmentu event managamenta.

Zanima nas i vaše iskustvo, javite nam se sa zanimljivom pričom i mi ćemo je objaviti u našem magazinu. Možda će vam nekada dobro doći objava o vama kao organizatoru.

Obratite nam se ukoliko ste uočili mogućnost promocije svojeg proizvoda ili usluge kroz newsletter ili uživo na našem Event klubu. To uključuje i mogućnost da budete domaćin nekog slijedećeg događanja. Više o mogućnostima promocije pročitajte ovdje. Link

eventklub@jagma.hr