Event klub doručak

Drago mi je da obavljajući svoj posao imam priliku čuti priče i iskustva drugih organizatora. To mi je dragocjeno za organizaciju Event klub druženja. Kako bismo zajedno čuli još više vrijednih priča odlučili smo naša druženja proširiti i na Event klub doručke.

Naše goste smo zamolili da nam ispričaju zašto su pokrenuli svoje evente i da navedu 3 najveća problema s kojima su se susreli i kako su ih riješili. Odabrali smo dva skroz drugačija događanja, recimo jedan formalni, a drugi skroz kontra.

Naši gosti su
Mara Vitols Hrgetića – Meeting G2

Mara sa suprugom vodi svoj kongresni centar Forum Zagreb već 6 godina. Paralelno već 22 godine sa suprugom vodi i kongresni centar u Venecueli. Unazad 3 godine organizira konferenciju Meeting G2 s ciljem privlačenja investicija dijaspore u Hrvatsku.
Meeting G2 – konferencija + izlet  Trajanje: 3 dana, održava se u listopadu ili studenom Marina uloga: direktorica programa Cilj konferencije je umrežavati Hrvatsku domovinu i dijasporu. Svake godine se na konferenciji okupi preko 150 uspješnih poslovnih ljudi iz 26 zemalja svijeta s gotovo svih kontinenata.

Marko Boko – Graffiti na gradele

Uz svoj osnovni posao i volontiranje u Council of Europe na relaciji Strasbourg-Budapest, Marko već šestu godinu organizira festival Graffiti na gradele.
Graffiti na gradele –  međunarodni graffiti i street art festival u Bolu na Braču
Oslikavanje velikih formata s graffitima i muralima, organizirane graffiti radionice za djecu i mlade, koncerti, dnevne aktivacije s publikom, lounge zona, izložbe, filmske projekcije, natjecanje u vožnji skateboarda, plesna natjecanja itd. Sve se organizira s ciljem revitalizacije napuštene turističke infrastrukture u Bolu.
Dnevna cirkulacija oko 2.500 ljudi
Održava se 26.-28.07.2018. u Bolu na Braču

Kolacija: Cafe Gymnasium u muzeju Mimara s početkom u 08:30 h.
Predviđeno trajanje do 10:30 h

 

 

 

 

 

Saznajte sve informacije