23. Event klub Hrana – najbolji (ne)prijatelj organizatora

Sve ste savršeno pripremili. Mjesto, prostor, vrijeme, tehnička oprema, pozivnice, podsjetnike, poklone, program događanja, smještaj, prijevoz i sada još samo hrana i piće.

Postoje neka pravila, no uvijek pokušavamo naći nešto drugačije, bolje, zanimljivije. Nije nebitna stavka, jer znamo onu staru da ljubav ide kroz želudac, pa tako i na našim eventima. Ako hrana nije bila dobra, dovoljna, dovoljno slana ili pečena onda će svi o tome pričati. Hrana i piće često, ne i nužno, čine veliki dio budgeta i doista su bitna stavka u budgetu.

Hranu najčešće biramo prema vrsti eventa (i budgetu), jutarnje – kava i croissant; ručak – nešto lagano, s nogu; večera – neka je bude, a i pića da ne ponestane. Naravno, sve mora izgledati lijepo i privlačno, ukusno. No, da li je to doista formula uspjeha?

Jesmo li se zapitali što danas znanost govori o našim prehrambenim navikama i koliko hrana utiče na našu koncentraciju, energiju, pamćenje? Možemo li odabirom hrane napraviti dodatni utjecaj na naše evente? Možemo li hranom postići veću pažnju sudionika, a ne samo svojim okusom i izgledom?

Naši gosti sugovornici su

Alma Bunić 
dipl. ing. preh. teh., Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu

  • pohađa specijalistički studij nutricionizma na Prehrambenom fakultetu u Osijeku
  • završen početni stupanj makrobiotike
  • voditeljica i osnivačica Škole za prehrambenog savjetnika na Galbanum učilištu
  • izdala dvije knjige „Sokovi za zdravlje i vitalnost“ te „Prehranom i vježbanjem do zdravlja“
  • prisutna je na mnogim međunarodnim kongresima s područja nutricionizma, integrativnog pristupa zdravlju
  • edukator na području sportske prehrane (judo klubovi Zagreba), individualan rad s nogometašima, košarkašima, fitness trenerima i dr.

Chef Mate Janković
kojega nije potrebno posebno predstavljati, a koji zastupa stranu prakse i želi da hrana bude doživljaj. Na ovom eventu predstavlja i novi hotel InExcelsis u Novalji na Pagu za koji je slagao jelovnik.

Miele je sponzor i malih zalogaja koje će pripremati chef Zoran Gajić

Gost predavač na temu umrežavanja je Dace Ulste čije zanimljive članke možete pročitati i na našim stranicama.

Odlučili smo o tome razgovarati sa stručnjacima. Što oni kažu, dođite i čujte na našem Event klubu 25.09.2019. s početkom u 17:00 sati. Lokacija: Miele kuhinja u Buzinu.

Lijep pozdrav

Ana Rakić
eventuša

Saznajte sve informacije