22. Event klub Neki novi klinci

Inspirirana objavom jednog prijatelja o posjetu Slush konferenciji u Helsinkiu, a još više mailom u kojem opširnije komentira ovu I druge konferencije koje je posjetio (blog Neki novi Finci) , odlučila sam temu slijedećeg Event kluba posvetiti konferencijama za mlađe generacije koje se na ovoj sceni pojavljuju I kao organizatori I kao sudionici.
Što je to što ih pokreće I motivira na dolazak? Radi li se o novim temama, sadržajima ili novom konceptu konferencija? Kojim idejama se vode neki od direktora vodećih konferencija u u Hrvatskoj?

Renee Saboti Slovenc
Renée Saboti Slovenc bila je dvanaest godina zaredom direktorica COMBIS konferencije. Konferencije koja je 2016. godine osvojila Attend nagradu u kategoriji najbolja konferencija i koja je u javnosti prepoznata, ne samo kao jedna od prvih i najvećih poslovno-tehnoloških konferencija koje se organiziraju u našoj zemlji, nego i po svojoj inovativnosti i kreativnosti.

Uz to, Renée je duže od 15 godina bila zaštitno lice marketinga i komunikacija COMBISa, jednog od vodećih sistem integratora u regiji, a među njenim osobnim postignućima u tvrtki posebno se istaknulo – uvođenje kontinuiranih aktivnosti na području odnosa s javnošću i integriranih marketinških komunikacija, razvoj ideje i stvaranje koncepta Combis konferencije, uvođenje i implementacija marketinga na društvenim mrežama te vođenje cijelog procesa rebrandinga, odnosno kreiranje novog vizualnog identiteta tvrtke.

Aron Paulić
Aron Paulić davno je diplomirao automatiku na Elektrotehničkom fakultetu u Zagrebu (današnji FER). Već 26 godina je izdavač časopisa Bug i Mreža, te istoimenih portala. Organizator je nekoliko konferencija o informacijskim tehnologijama: Bug Future Show, Idea Knock Out, Mreža Smart Day, 3T- Tourism, Travel & Tech, F2 – Future of Fintech i LegalTech.
Na konferecijama se, uz nadgledanje cjelokupne organizacije, često moderira panel rasprave i drži predavanja iz područja analize IT trendova.
Autor je brojnih članaka i kolumni iz područja informacijskih tehnologija, a u zadnjih nekoliko godina bavi se i recenzijama audio uređaja. U slobodno vrijeme bavi se kuhanjem, branjem gljiva i šumskih plodova, te prerijetko jedrenjem i skijanjem.

Andrej Hanzir
Andrej Hanzir je projektni menadžer LEAP Summita – međunarodne konferencije koja svake godine u Zagrebu okupi više od 3,000 sudionika iz 40+ zemalja svijeta te preko 80 predavača.

I na ovom događanju nam se predstavljaju Bisneys svojom ugodnom pozadinskom svirkom.

PROGRAM DOGAĐANJA

PROGRAM
17.00 – 17.30  Okupljanje
17.30 – 18.30 Panel na temu Neki novi klinci
18.30 – 20.00 Networking

 

DOMAĆIN nam je Zagrebački Inovacijski Centar popularno nazvan ZICER

 

Lijep pozdrav

Ana Rakić
eventuša

Saznajte sve informacije