21. Event klub Team building ili Family day?

Ako biste analizirali najuspješnije kompanije otkrili biste da imaju zajedničku crtu: visoku razinu morala koja rezultira visokom produktivnošću. Veća je vjerovatnost da ćete biti uspješni ako je osoblje sretno i slaže se te tako pridonosi učinkovitosti i uspjehu firme. Postizanje ovakve atmosfere nije lagan posao i potrebno je poticati zaposlenike da se redovno uključuju u korporativne događaje i aktivnosti.
Naše sugovornice dolaze iz korporativnog HR svijeta i iza sebe imaju iskustvo organizacije obje vrste aktivnosti, a naša pitanja će biti vezana za izazove organizacije, željenim ciljevima i zadovoljstvu postignutim rezultatima.

Besplatno sudjelovanje za hrvatske turističke agencije, event managere, meeting&incentive organizacije, tvrtke kao i ostale zainteresirane za poslovni turizam.
Prijave putem sustava Entrio ili na email  eventklub@jagma.hr.

TKO ĆE BITI NAŠI SUGOVORNICI?

Gđa Hrvojka Kutle, In2
Direktor Ljudskih potencijala i komunikacije

Hrvojka je po struci profesor psihologije. Nakon završenog studija 1999. godine zaposlila se u INA-trgovini kao psiholog. Dolaskom u Zvijezdu i sustav Agrokor Koncerna razvija se u smjeru HR generalista te usporedno s razvojem područja ljudskih resursa unutar organizacije, prelazi u management tim. Karijeru nastavlja u Iskon Internetu gdje stječe daljnje iskustvo u managementu ljudskih potencijala. Bavila se i trenerskim i savjetodavnim radom. Glavno područje njezinog interesa je razvoj ljudi i organizacija. Između ostalih edukacija stekla je MBTI certifikat i  AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching. Od 2013.godine je radila na Novoj TV kao direktor ljudskih resursa. Sredinom 2018.godine promijenila je branšu u kojoj radi i prešla u IN2. Jedna je od članica Upravnog vijeća Udruge U4HR. Ima sina tinejdžera, voli prirodu i najdraži odmor joj je uz knjigu.

Gđa Iva Lopac Butorac, Hrvatski Telekom
Direktor Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilištu u Zagrebu te magistrirala upravljanje ljudskim resursima na Rotterdam School of Management. Donosi 15 godina iskustva u korporativnom HR-u, HR biznis partneringu, organizacijskom razvoju i upravljanju talentima te employer brandingu. Iva je Direktor odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju u Hrvatskom Telekomu te član globalnog tima za HR konzalting u Deutsche Telekomu.

Njezina profesionalna strast je pružanje inovativnih i agilnih HR rješenja koja osiguravaju rast poslovanja, osvješćivanje važnosti STEM-a za razvoj društva te kreiranje događanja za zaposlenike koja rad u kompaniji čine zabavnim i motivirajućim. Prije HT-a radila je u Hrvatsko-njemačkoj gospodarskoj komori u području komunikacija i odnosa s javnošću.

Gdin Zoran Gregurić Grga, Team building Hrvatska
izvođač Team building i Family day programa

u POPULARNOM BLOKU
Bruno Filipović iz start up svinaweb će se osvrnuti na digitalni marketing u MICE turizmu

KADA I GDJE?

Datum: srijeda 06.03.2019.
Lokacija: hotel Academia, Tkalčićeva 88
Okupljanje: 16:45 – 17:00, predviđeno trajanje do 20:00 sati

TKO ĆE NAM SE PREDSTAVITI?

Four Bubbles nudi poklon pakete koji se izrađuju na tradicionalan način kod malih obiteljskih proizvođača
Bisneys su mladi muzičari koje ćete najbolje upoznati ako ih poslušate uživo. Sviraju muziku u skladu sa svojim imenom.
Istra Adventure, agencija koja se na području Istre bavi profesionalnom organizacijom team buildinga i drugih evenata.
Ranch “Cowboy” se smjestio u Vukomeričkim goricama nedaleko Zagreba. Upoznajte njegove domaćine i saznajte više informacija o zanimljivoj ponudi.
Team building Hrvatska, team building i event agencija koja se bavi organizacijom dnevnih i večernjih programa širom Hrvatske.
Hotel Academia 4* U toku druženja imat ćete se priliku upoznati sa hotelom kroz kratku vođenu šetnju.

 

Lijep pozdrav

Ana Rakić
eventuša

Saznajte sve informacije