Za ovaj Event klub bi se moglo reći da je napravio – zaokret! Ako se pitate zašto, odmah ću vam pojasniti. Zimska pauza mi je dozvolila da stanem, razmislim i nešto promijenim. Rezultat tih promjena je bio najposjećeniji Event klub do sada, te se ovim putem zahvaljujem svima na dolasku. I još jedan, meni važan pomak, je činjenica da sam ovaj put bila dio tima koji je sudjelovao u organizaciji. Pa da vidimo što smo to napravili.

Vrijeme za razmjenu informacija između izlagača i gostiju smo proširili radionicom koju smo organizirali na početku druženja s početkom u 17 sati. S obzirom na broj izlagača i gostiju, bilo je dovoljno vremena za upoznavanje, predstavljanje, druženje.

Gošća s iskustvom u organizaciji  Ovaj put je s nama bila gospođa Kristina Laco, direktorica Komunikacijskog ureda Colić, Laco i partneri te članica organizacijskog odbora slalomskih utrka Audi FIS Ski World Cup “Snow Queen Trophy“ već 13 godina. Svojom pričom nas je odvela u vrijeme kada se tek počela rađati ideja o organizaciji ovakvog natjecanja u Zagrebu. Ispričala nam je kako se upoznavalo s pozitivnim praksama u drugim zemljama i sa kojim izazovima su se u organizaciji susretali, entuzijazmom koji je bio neophodan za pokretanje ovakvog projekta. Jedan od izazova koje nam je gospođa Laco predstavila je bila organizacija press centra na Sljemenu u vrijeme prije bežičnog interneta, konstrukcijom posebnih stolova za te potrebe. Organizacijska shema ovakve organizacije samo je potvrda kompleksnosti ovog natjecanja: 500 akreditiranih novinara, 3 press centra, 2.000 osoba koje sudjeluju u realizaciji. Gosti su čuli i kako se pojaviti u BBC vijestima koje inače ne prate sportska događanja te kako se financira ovaj projekt.
Savjet gaspođe Laco je da se ne upušta u organizaciju velikih događanja bez uplate osiguranja u slučaju otkazivanja.

Slijedila je prezentacija Ilirije iz Biograda koju je vodila gospođa Marijana Prtenjača, direktorica prodaje, a predstavila nam je kompleks Ilirija resorta, hotela, kampa, marine, event shipa Nada te Ražnjevića dvora i Arsenal u Zadru. Svi ovi sadržaji pružaju mogućnost organizacije grupnih događanja za veliki broj ljudi i to u različitim ambijentima na kopnu i na moru.

Blok Novih rješenja za stare probleme je vodio gospodin Adem Braco Suljić iz As kongresnog servisa koji je ovaj put predstavio rješenje koje nudi opciju printanim materijalima, a koji se dijele na eventima. Da li i dalje printati materijale , gostima ponuditi mogućnost da sami isprintaju materijale po želji ili informaciju zadrže u elektronskom obliku?

Gospođa Ivana Kaleb Vuletić, voditeljica marketinga u Aquatici, slatkovodnom akvariju u Karlovcu, provela nas je kroz akvarij koji prati tok rijeke od izvora prema ušću, u kojem su bazeni opremljeni isključivo materijalima uzetim iz prirode. Zanimljivo je da Aquatika raspolaže i multimedijalnom dvoranom za 120 osoba, smještena je uz samu obalu rijeke Korane.

Još jedna novost je blok Odjeća ne čini čovjeka ALI je bitna, koju je vodio stilist Ivan Friščić. Na ovom Event klubu nam je skrenuo pažnju na odijevanje kao dio neverbalne komunikacije kojom šaljemo poruku našoj okolini. Smatrajući dress code zanimljivom temom ovaj put nas je upoznao sa skupom pravila koja definira Business dress code. 

Networking party tj. druženje i upoznavanje se nastavilo i nakon službenog bloka u prekrasnom ambijentu Zagreb 360° – vidikovac i prostor za evente u društvu odličnih domaćina.

Kako nam je bilo možete pogledati na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/eventklub/   , a šaljem i link na kratki filmić https://www.dropbox.com/s/fkicjicopw2zxql/Video%2003-03-2017%2C%2014%2046%2028.mov?dl=0 

Zahvaljujem se ekipi koja je sudjelvala u realizaciji Event kluba
Poslovni portreti, fotografiranje

AS kongresni servis, tehnička podrška
Portal Poslovni turizam, medijski pokrovitelj
Vedrana Hercigonja Majetić i Hana Klain, PR i moralna podrška
 

Slijedeći Event klub je dogovoren u HUBu 385 za 12.04. 2017.