Znala sam!

Sjećate li se uvodne rečenice koja je dugo stajala na našoj web stranici, a te rečenice sam i ponavljala kao uvodne na, sigurno, 5 prvih Event klubova: “Posao planiranja evenata se uvukao u radne zadatake osoba u marketing odjelima, odjelima za ljudske potencijale, produkt managera, poslovnih tajnica, voditelja ureda pa čak i direktora. Ove osobe nisu imale prilike educirati se za ovaj posao, iskustvo se ne navodi u CVu niti se ovi zadaci navode u opisu radnog mjesta. Ali ga svi obavljaju.”

Pod pretpostavkom da se na Event klubu okupljaju osobe koje su povezane s organizacijom evenata, pogledajte tko se sve prijavio na zadnji Event klub party, Copy/paste iz Entria:

Prodajni predstavnik za RH, direktor, Asistentica Uprave, Executive Manager, savjetnik, Suradnik za logistiku, organizaciju događanja i kadrovske poslove, nema, Brand Reputation Coordinator, Marketing Manager, direktor, liječnik, voditelj marketinga i prodaje, direktor, viša specijalistica za oglašavanje i produkciju, direktor, Voditeljica ureda, PR & Marketing manager, Marketing, Direktor, Direktor prodaje, IT/Business konzultant, pomoćna katica za sve, katica za sve, MICE Manager, Sve, Upravni referent, voditeljica Odjela premium usluga & Loyalty, voditelj produkta u Odjelu premium usluga & Loyalty, Executive manager, General manager, ICT Consultant, Direktorica, Marketing, Direktor, Events manager, Voditeljica marketinga, direktor, Prodaja i promocija, Project Manager, Voditelj data centra, Predsjednica Uprave, Financial Manager, Sales Support Admin, vlasnik.

Ukucala sam u Google co partying, ali mi nije ništa izbacilo. Ali to je najbolji opis našeg partya, Event klub i Lufthansa grupa. I bilo nam je super uz druženje, finu hranu i piće iz Historya (mrak kuhano vino i mini hamburgeri), Pedju Bajovića iz Komedije s nogu, Jelenu Znaor – hulahoop lady te Božidara Babića iz Poslovnih portreta.

I sa ovom objavom bi završila ovu godinu. Idem u potragu za novim zanimljivim temama i gostima. Tko zna koga ću sresti na tom putu.

Vama koji se bavite eventima, želim puno uspjeha u idućoj godini. I zapamtite, više niste sami! Ako zapnete, slobodno nam se obratite. Ili možda, još bolje, prije nego zapnete. Dođite na Event klub druženja po ideje i inspiraciju.

Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu!

Vaša eventuša iz Event kluba

Ana Rakić