Traže se event manageri

Ne znam da li ste primjetili da su osvanuli oglasi u kojima traže organizatore evenata. Dva oglasa, od Valamara i Rimac automobila sam podijelila i na svojoj FB stranici.

Ako ukucate u Google event planner salary ponudit će vam zarade event planera u Americi, Australiji i drugim zemljama i navesti rang plaća. Između ostalog možete pročitati i koje vještine su na cijeni za obavljanje ovih poslova. U Hrvatskoj firme možda nemaju potrebe zapošljavati osobe koje će obavljati isključivo poslove event managera, ali je činjenica da te poslove svi obavljaju.
Ovo sve pišem jer smatram da je važno da vaše iskustvo u organizaciji navedete u svom CVu i na Linkedinu. Mogu vam reći da su iz Valamara pogledali i moj profil.

Kako sam prije tri godine počela okupljati organizatore primjetila sam da se rijetko tko od onih koji se bave organizacijom prepoznaje kao organizatori evenata ili event planneri. Kako to izgleda kod nas možete pročitati u mom članku Znala sam!

Sviđa mi se pa kopiram zadnju rečenicu iz te objave:
Vama koji se bavite eventima, želim puno uspjeha u idućoj godini. I zapamtite, više niste sami! Ako zapnete, slobodno nam se obratite. Ili možda, još bolje, prije nego zapnete. Dođite na Event klub druženja po ideje i inspiraciju.