Oduvijek volim hotele

Oduvijek volim hotele. Od kada znam za sebe. Od malena kada sam s mamom i tatom zimovala na našoj obali. Možda je ulazak u hotel od malena simbolizirao nešto lijepo što se duboko usjeklo u podsvijest pa me i dan danas preplavi taj osjećaj uzbuđenja pri ulasku, prijavi na recepciju i sve ostalo što slijedi i čemu se svaki put iznova veselim.
Nije čudo da sam odlučila da će mi turizam biti profesija, pa u hotele sada ulazim poslovno, ali ništa se nije promijenilo. Možda je oko više izoštreno, možda očekujem više, možda obraćam pažnju na druge sadržaje. Mislim da nema hotela u Hrvatskoj u kojem još nisam bila, a da u njega nisam ušla i zamolila recepcionere da me provedu kroz hotel. Kada sam u inozemstvu onda barem uđem u lobby. Već tu možete osjetiti duh hotela. Nije me jedanput family dočekala ispred hotela pomalo ljuta, ali pomirena s činjenicom da me još jedan hotel „progutao”.

KAKO JE SVE POČELO?
Prije nego sam otvorila svoju agenciju dugo sam radila u IT branši i pričala o turizmu. Zapravo su svi pričali da bi se bavili turizmom, svatko na svoj način. I onda je sudbina upetljala prste. Kolega koji je radio u firmi u Rijeci je dodatno pisao i za turistički časopis i u jednom trenu me pitao da li se želimo oglašavati u tom časopisu. Ja sam ga zamolila da mi pošalje par primjeraka da vidim o čemu se radi. I to je bilo to. Poklopila su se moja razmišljanja sa sadržajem časopisa. Turizam u Hrvatskoj ( to je bilo davne 2005. godine ). Imala sam siguran, dobro plaćen posao koji sam voljela raditi, ali doza je bila prejaka.

Sad mi se čini da se sve odigralo u trenu i ja sam uskoro sjedila u svojoj agenciji i slala newslettere naziva „A zašto ne biste“ šaljući poziv da se posjete maifestacije u Hrvatskoj, da se posjete kazališne predstave, pročita neka knjiga i sl. I u jednom trenu je uslijedio odgovor: A zašto ti nama ne bi organizirala seminar? I tako sam krenula u svom smjeru – poslovni turizam.

#hoteli#novihoteli

Saznajte sve informacije