Hotel In Excelsis

 

Veselila sam se predstavljanju novog hotela. Znate da jako volim hotele. Taj tjedan sam bila puno za compom i u papirima pa sam bila sretna da ću izaći među ljude i upoznati se s novim hotelom. Na ulazu su bile vrećice za goste, a šta je u njima?

Na prezentaciju me pozvao kolega Zdenko Posavec s kojim surađujem već cijelo desetljeće. Prije nego sam krenula, bacila sam pogled na web stranicu tražeći podatke o meeting dvoranama, ali ništa. In Excelsis, lijepi novi hotel u Novalji na otoku Pagu, umirujući mjesečev pejzaž, SPA, restoran, nježan ugodan dizajn, Pa dobro, idem se upoznati s hotelom pa ću možda već naći neku poslovnu priču vezanu za hotel. Iako, poznavajući Zdenka bilo mi je čudno da nema makar neke male dvoranice.

Vani sunčano i nitko ne želi ući unutra. Srećem Mirjanu Mikulec, Matu Jankovića. Gošće su u štiklama, možda sam mogla i ja izaći iz čizama. Upoznajem par novih kolega i uskoro ulazimo u Velvet jer počinje prezentacija. Nakon par uvodnih riječi otkrila sam zašto su tu Mirjana i Mate. Mirjana Mikulec je zadužena za interijer hotela inspiriran paškim motivima, a Mate Janković za osmišljavanje menija na bazi lokalnih namirnica. I kada sam pomislila da je sve sjelo na mjesto, izlazi Zdenko i predstavlja sadržaje hotela. I pogodite, predstavlja dvije dvorane za sastanke: jedna 100 m2 i još jedna manja od 30m2. Poslije vidim da piše i u prospektu. Napominjem da je otvaranje hotela predviđeno za lipanj 2019.

I šećer na kraju. Predstavljanje na prvi dan proljeća su povezali s poklonom: u vrećici su bile narcise u tegli! Odlično! Tek tada je cijela priča sjela na mjesto.

Saznajte sve informacije