Ako biste analizirali najuspješnije kompanije otkrili biste da imaju zajedničku crtu: visoku razinu morala koja rezultira visokom produktivnošću. Veća je vjerovatnost da ćete biti uspješni ako je osoblje sretno i slaže se te tako pridonosi učinkovitosti i uspjehu firme. Postizanje ovakve atmosfere nije lagan posao i potrebno je poticati zaposlenike da se redovno uključuju u korporativne događaje i aktivnosti.

Prijavio se rekordan broj gostiju, a koliko je tema popularna svjedoči i mail koji sam dobila dan prije održavanja eventa:
„S velikim žaljenjem javljam da nažalost neću biti u mogućnosti prisustvovati ovom izuzetno zanimljivom eventu i poslušati kolegice iz drugih kompanija, iako je tema više nego aktualna i stalno na internim sastancima “lomimo koplja” oko toga.“ Nadam se da ćete uskoro organizirati neki sličan event jer je više nego očito da zainteresiranih ima 😊

Naši sugovornici iza sebe imaju ogromno praktično iskustvo organizacije ove vrste korporativnih događanja.

Gđa Hrvojka Kutle, Direktor Ljudskih potencijala i komunikacije u In2, članica Upravnog vijeća udruge U4HR,
Gđa Iva Lopac Butorac, Direktor odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju u Hrvatskom Telekomu,
Zoran Gregurić Grga iz Team Building Hrvatska.

Pričalo se o danima najboljima za Team Building i Family day, o najčešćem trajanju pojedinih aktivnosti, angažiranju agencije i obilasku lokacije prije finalnog odabira. Tako smo od naših gostiju između ostalog saznali da su manje grupe s dobrim međusobnim odnosima spremnije „žrtvovati“ slobodno vrijeme za team building dane, da je određivanje teme Family Daya odličan putokaz u smišljanju aktivnosti, da je za veće grupe (više od 100) preporučljivo započeti planiranje i 6 mjeseci unaprijed (bez smještaja). Vjerujemo da je Interes velikog broja gostiju privukla sama kvalitetna lokacija hotel Academia, relativno nova na zagrebačkoj sceni poslovnih događanja, odlični gosti te predstavljanje zanimljivih dobavljača u event industriji:

Gđa Hrvojka Kutle, In2
Direktor Ljudskih potencijala i komunikacije

Hrvojka je po struci profesor psihologije. Nakon završenog studija 1999. godine zaposlila se u INA-trgovini kao psiholog. Dolaskom u Zvijezdu i sustav Agrokor Koncerna razvija se u smjeru HR generalista te usporedno s razvojem područja ljudskih resursa unutar organizacije, prelazi u management tim. Karijeru nastavlja u Iskon Internetu gdje stječe daljnje iskustvo u managementu ljudskih potencijala. Bavila se i trenerskim i savjetodavnim radom. Glavno područje njezinog interesa je razvoj ljudi i organizacija. Između ostalih edukacija stekla je MBTI certifikat i  AoEC Practitioner Diploma in Executive Coaching. Od 2013.godine je radila na Novoj TV kao direktor ljudskih resursa. Sredinom 2018.godine promijenila je branšu u kojoj radi i prešla u IN2. Jedna je od članica Upravnog vijeća Udruge U4HR. Ima sina tinejdžera, voli prirodu i najdraži odmor joj je uz knjigu.

Gđa Iva Lopac Butorac, Hrvatski Telekom
Direktor Odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju

Diplomirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilištu u Zagrebu te magistrirala upravljanje ljudskim resursima na Rotterdam School of Management. Donosi 15 godina iskustva u korporativnom HR-u, HR biznis partneringu, organizacijskom razvoju i upravljanju talentima te employer brandingu. Iva je Direktor odjela ljudskih resursa za podršku poslovanju u Hrvatskom Telekomu te član globalnog tima za HR konzalting u Deutsche Telekomu.

Gdin Zoran Gregurić Grga, Team building Hrvatska
izvođač Team building i Family day programa

TKO NAM SE PREDSTAVIO?

Four Bubbles nudi poklon pakete koji se izrađuju na tradicionalan način kod malih obiteljskih proizvođača
Bisneys su mladi muzičari koje ćete najbolje upoznati ako ih poslušate uživo. Sviraju muziku u skladu sa svojim imenom.
Kupole.hr kupole za održavanje konferencija i evenata spremne u roku 72 na lokaciji koju zadate.
Istra Adventure, agencija koja se na području Istre bavi profesionalnom organizacijom team buildinga i drugih evenata.
Ranch “Cowboy” se smjestio u Vukomeričkim goricama nedaleko Zagreba. Upoznajte njegove domaćine i saznajte više informacija o zanimljivoj ponudi.
Team building Hrvatska, team building i event agencija koja se bavi organizacijom dnevnih i večernjih programa širom Hrvatske.
Hotel Academia 4* U toku druženja imat ćete se priliku upoznati sa hotelom kroz kratku vođenu šetnju.

Predstavljen je i novi projekt Event kluba CRO Meetings & Incentives guide, praktični vodič za organizatore evenata po  Hrvatskoj. Katalog je zamišljen prvenstveno kao digitalni, ali nije isključen i tiskani oblik. Predstavljat će oglašivače pred širokom publikom na poslovnim događanjima, kroz FB kampanje. Prva promocija će se održati na sajmu Place2Go 15.-17.03.2019.